Si amintirile se vor 'neca in mare..

sâmbătă, 4 august 2012

Horoscopul anunta sfarsit

 

 Si deabia azi inteleg de ce am creat aceasta pagina. Nu am facut-o pentru ca EL din acea vreme sa vada ce joc distructiv se ascunde in interior, sau ca EL de acum sa imi poarte de mila in timp ce isi umple cearsafurile cu noi forme.
  Nu. Am facut-o doar pentru a-mi destainui tristetea si tot ce nu am avut curajul sa-i spun realitatii. Sau poate vina a fost a orgoliului. Sau pur si simplu nu au fost cuvinte adresate lui, ci adresate aceluiasi EU, aceluiasi spirit injunghiat, biciuit si lasat intr-o tacere stupefiata.
  Ganduri, invalmasite si incurcate, dar cu aceeasi solutie cautand aceeasi concluzie , intr-un format cat mai bland. O concluzie din care sa nu rezulte ca suferinta de acum mi-am facut-o singura, infingandu-mi cutitul de pe masa din spatele salcamului, intr-o incercare prosteasca, stupida, imposibila de a pastra o relatie perfecta. Perfecta pentru mine.
  Si imi cer scuze mie ca niciodata nu m-am multumit cu mai putin. Ca am pierdut nopti fierbinti de vara, urland sub asternutul rosu si izbucnind in hohote ca in seara asta. In seara trecuta. In seara viitoare.
  Nu am crezut niciodata intr-un viitor sigur, dar am crezut intr-o siguranta oarba alaturi de un anumit EL. Si o intrebare imi tot rasuna.
  Pot oare sa-l condamn ca desi imi era rasaritul, apusul si luna eu nu am putut fi niciodata pentru el acel 'suflet pereche'?
  Prostii. Urmeaza sa mai cred ca in urmatoarea secunda va intra pe usa, ma va privi in ochii rosi din care inca mai picura cate o lacrima iar scena urmatoare va fi o continuare rupta din film. Un singur lucru se mai leaga. Irealul.
  Un ireal in care stiu sigur ca m-ai capturat pentru cel putin 4 luni. 4 luni aberante si intunecate. Dar sunt ok. Am mai trecut prin asta. Si te voi iubi in continuare cu sange rece, voi sterge fiecare strop de parfum ce l-ai pulverizat in aer si te voi arunca la gunoi.  

 Voi plange in tacerea unui abis al propriei dorinte si ma voi stinge in ochii cititorilor precum tigara pe care nu obisnuiai sa o fumezi.
 Si ma scurg. Ma topesc intr-un val de caldura, un val ce nu mai adie a prezent, nu acum. Inca nu sunt pregatita. Prezentul e singur, iar eu.. M-am saturat de atata singuratate.

5 comentarii:

  1. imi place dar nu imi place...
    nu se va intampla ce s-a intamplat cu vlad. sunt sigura! el parea diferit...

    RăspundețiȘtergere
  2. Toti sunt diferiti:).. Intr-un mod asemanator.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu pleca in cautarea dragostei..lasa dragostea sa vina la tine .
    Frumoasa postare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc. Oricum intotdeauna m-am autoeducat sa fug din calea ei, dar stii cum e. Dupa atata alergat e imposibil sa nu te impiedici. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ana daca as fi baiat m-as casatori cu tine [-(

    RăspundețiȘtergere