Si amintirile se vor 'neca in mare..

marți, 7 august 2012

7 August

 Ma acuzi ca vreau sa fiu 'in voga', ca azi e 7 august, trebuie sa suferi. Mdea, ceva gen ziua trecutului. Stii ce? Imi doresc ca azi sa fie cea mai fericita zi, iar eu sa nu trebuiasca sa-mi harcai mucii si sa sterg din 10 in 10 secunde tastatura.
 Imi doresc ca tu sa ma mai incanti o noapte, iar eu fiind o nesatula, sa-ti repet asta in zorii care imi poarta fericirea langa tine.
 Dar nu. Mi-ai distrus paradisul, l-ai devorat intr-un orgoliu sangeriu aducand explicatii ' Dar stii? Inainte de saptamana asta nu se intampla asta. Sunt acelasi. Mi-am pierdut romantismul'
 Imi cer scuze ca nu accept un astfel de 'acelasi' si il injur pe Cupidon ca te-a facut sa te desparti de tipa ce-ti furase inima inaintea mea.
 Urasc, te urasc. Urasc ca m-ai facut sa-mi iau adio de la barbatul ce se juca cu fericirea mea in fiecare clipa, care imi bantuia noptile, care imi agita somnul, care imi crea crize de nervi, care ma facea sa ma simt perfecta.
 Dar nu degeaba perfecta rimeaza cu defecta. Pentru ca acum sunt doar un cadavru inaltat de cate un suspin vag. Un spirit defect, al nimanui. Si multumesc ca m-ai facut se te simt in fiecare anotimp. Te urasc. Te urasc pana si pentru asta.
 Un inceput de saptamana perfecta. Iubesc august. Iubesc suferinta care imi curge prin sange, urasc orice umbra de lacrima ce pica pe alte versuri care oricum aveau destinatia cosului de gunoi.
 Si te urasc ca mi-ai luat cele mai de pret lucruri, iubirea si inspiratia.
 Iar cand plang un singur lucru imi sare in minte. Vocea aceea plina de regret si tristete care imi zicea, candva, ' Nu mai plange, te rog. Nu suport sa stiu ca plangi'.
 Dar s-a dus. Toata bunatatea ascunsa in chipul unui barbat s-a dus. Sau s-a contopit cu realitatea. Un singur lucru imi mai doresc.. Sa mai fi asteptat, inima ta sa ma mai fi asteptat pana in septembrie, pentru ca oricum luna aceea ma omoara . Omoara orice zareste, de la iubiri la natura.
 Si un singur lucru mai am de zis .

 Sfarsit de poveste.. 7 august, super trist.

        D.

2 comentarii:

  1. 1.muci nu's muci daca nu cresc din capul lui varmiu..
    2.cupidon e un dragut, da ce sa-i ceri, ca e bebelus..
    3.nu mai am inspiratie
    4. esti sexi
    5. mda, comentariul meu nu are legatura cu postarea ta

    RăspundețiȘtergere